top of page
gepolierde betonvloeren

DUMORTIER KURT IN TORHOUT: GEPOLIERDE BETONVLOEREN, BETON POLIEREN EN POLYBETON

black-arrow-down.gif

Dumortier Kurt uit Torhout en zijn team zijn sterk in perfect afgewerkte gepolierde vloeren voor privé en industrie, in diverse kleuren. We zijn niet alleen gespecialiseerd in de plaatsing van uw vloer, ook het boenen van gepolierde vloeren is volledig ons ding. Polybeton? Beton polieren? Industriële gepolierde betonvloeren? Dit vindt u allemaal bij ons! Binnen of buiten, uw gepolierde vloer komt altijd tot zijn recht. Beton is prachtig in uw gepolierd terras, praktisch en sterk als oprit. Modern, renovatie, minimalistisch of landelijk, uw gepolierde vloer past zich aan in ieder interieur.

Dumortier Kurt, sterk in beton

next

EINDELOOS VEEL VOORDELEN MET POLIERBETON!

divider_dumortier.png

De voordelen van polierbeton zijn eindeloos. Relatief goedkoop, snel geplaatst, sterk, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, ... het zijn slechts enkele troeven van een ellelange waslijst die Dumortier Kurt u te bieden heeft. Zowel fabrieken, bedrijven als particulieren kiezen resoluut voor de vele kwaliteiten van een perfect afgewerkte gepolierde vloer.

VERVORMD BETON

divider_dumortier.png

Vergeet het typische grijze beton, er zijn zoveel mogelijkheden in kleur en look. Houdt u van een tegelvloer, maar wilt u het gemak en de duurzaamheid van beton ervaren? Kies dan voor een gepolierde vloer! Uw vloer heeft de look van natuursteen en toch is het beton! Contacteer ons nu!

WENST U MEER INFORMATIE OVER ONZE GEPOLIERDE VLOEREN? CONTACTEER DAN DUMORTIER KURT VOOR PERFECT ADVIES!

bottom of page